Follower Cik Syuhadah

Tuesday, 13 September 2011


  • Jam PINK aku telah menunjukkan hari ni 14/9/2011
  • Jam handphone NOKIA aku pun telah menunjukkan hari ni 14/9/2011
  • Jam roomate aku *widad* pun sama menunjukkan hari ni 14/9/2011


Perlu ke aku tanya semua betulkan hari ni 14/9/2011 ??

Betul , Syuhadah ! Betul ! Hari nie dah pun 14/9/2011. Ya Allah, kenapa satu call pun tak ada dari dia. Dia lupakah? Ke sengaja dia lupa? Atau dia sedang tidur kepenatan sehari bekerja. *think positive,syuhadah ! ouh! tidak sekuat itu.


Selamat Ulangtahun , Nor Azmi !

Selamat ulangtahun kita yang pertama.
Hari nie hari sejarah dalam hidup kita.
Disini kita bermula. Disini kita tamatkannya.
Setahun bukan jangka masa yg sekejap.
Pelbagai dugaan dan cabaran kita tempuh.
Akhirnya kita GAGAL.
FAMILY dan ADAT memisahkan kita.
Kita terpaksa pasrah . Kita terpaksa redho.
Perjalanan kita sampai disini.


Terima Kasih
  

3 comments:

bella luna said...

insyaAllah,lau itu mmg jodoh kamu,takkan kemananya,byk2 la doa yea,peace;)

Syuhadah Hamizi said...

terima kasih. Hanya Allah je tahu betapa hati ini sangat mendambakan insan iaitu dia. :(

cinta hati said...

moga Allah bgi kkuatan:)