Follower Cik Syuhadah

Tuesday, 18 October 2011

baby segera. oh DANIA !

Assalamualaikum SEMUA !!


Mintak PERHATIAN sebentar ! Anak ibu dah besar dah. CUN MELECUN macam ibu dia tau (ok perasan! ) HAHA makk aku cakap cucu segera pun jadi la. Ini semua gara gara main BABY MAKER kt Facebook la nie. Buad buang bosan di cuti sem , apa salahnya kan. Penat tau jaga DANIA nie (ok TIPU sebenarnya). Kena bagi minum susu masa kecik kecik. Tukar lampin dia (kalau tak tukar, muka dia masam). Ajar dia jalan jalan. Aish! pendek cerita macam baby betul betul la kita kena jaga. Bakk kata MR. IZUAN itu baru teori, praktikal tak tahu lagi. Betul juga kan =.=



Ini DANIA berumur 1 bulan



DANIA semakin membesar.
COMEL nya anak ibu.
DANIA dah mula bersekolah. Ini uniform DANIA :))
DANIA dah jadi anak dara
DANIA dah sambung belajar. Dah besar panjang dah.
Diploma of Garduation ! TAHNIAH!

Wah majored in Engineering ! (dalam kotak merah) Macam ibu dia. HAHA mana tumpah kuah kalau tak ke lauk. ye takk? HAHA paling tak boleh belah,aku dah jadi NENEK (dalam kotak kuning). Apa pun tak boleh. Finally,berjaya juga anak segara aku ni. Sekarang OTW buad NEXT baby segara. HAHA

## Ini semua buad gaya ala ala DANIA ni wujud je kan? Adoi MENTAL dah aku ni. Ala suka suka je. Buad hilangkan rasa bosan dan boring di cuti cuti sem ni. Apasalahnya kan? Practice make Perfects. HAHA



Nota Siku : Sekarang OTW buad NEXT baby segera. Rasa rasa nakk baby boy. Tapi,tak ada idea nakk ketak nama apa. HAHA siapa nak bagi idea? Sila tinggal kan idea anda dibawah. TQ

5 comments:

Aimie Erika said...

untong laa ..
ape kata letak name DANIAL :)

Syuhadah Hamizi said...

HAHA untung la juga :)) ouh,DANIEL? Wah ok juga kan. DANIA DANIEL

sesumpahmerah said...

bila dia nak kawin...nanti dapat cucu lh awak...

_NisaFuzi_ said...

tapi nape nak dania jugak ..?

Syuhadah Hamizi said...

sesumpahmerah: itu cucu segara la. nak kawin lambat lagi.

nisafuzi: HAHA mesti la DANIA. tak kan NISA pula. HEHE