Follower Cik Syuhadah

Thursday, 3 November 2011

Debaran semakin terasa | OH RESULT !

Assalammualaikum SEMUA !


Mood : HATI TAKK TENANG GILA !


Esok bersamaan 4. 11 . 2011(JUMAAT) akan menjadi hari yg paling (SUKA/DUKA) bagi pelajar pelajar DIPLOMA UiTM. Malam nie kompem kompem MAKAN TAKK KENYANG , TIDUR TAKK LENA , MANDI TAKK BASAH ! Adoi nakk tak nakk , kita kena juga hadapinya.


Awal awal aku dah cakap dengan makk aku. Jangan harap sangat result aku sem nie sebab sem lepas merupakan KILLER SEM untuk aku. Takk dinafikan , lecturer aku pun cakap macam tue. Mana takknya 20 JAM KREDIT kot. Level level degree. Takk apa , itu takk jadi penghalang untuk berjaya kann? SUSAH DULU SENANG KEMUDIAN. INSYALLAH. 


Kat PORTAL UiTM siap siap dah bagitahu :






P E R H A T I A N !

Ada benda aku nakk bagitahu. Mulai ESOK bermula jam 8.00 pagi - 12 tengah malam . AKU akan :

1. OFF SEMUA HP *macam banyakk je kann? HAHA
2. OFF ACC FB



So , takk payah la sibuk sibuk nakk tanya ok ? Kita jumpa je NEXT sem nanti jela . HEHE =_="
PEACE yaww !


ADOI ! Jantung nie kalau takk berjoget joget memang takk boleh ke? MESTI nakk berdupdap dupdap eh? Nakk takut takut bagai. HEHE 




Nota Siku : Usaha DONE ! Doa DONE ! Tawakal DONE ! INSYALLAH.



2 comments:

EYFAalias said...

hamboi siap off handphone. eehhee. good luck dear :D

PURPLEVIOLET said...

nak header cantik dan cute tak?tengok sini je taw.

http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html