Follower Cik Syuhadah

Saturday, 31 December 2011

HAPPY NEW YEAR 2012

Assalammualaikum SEMUA.


Firstly MAAF lama menyepikan dan mendiamkan diri. Kita perlukan sedikit masa dan ruang untuk menerima sesuatu. MAAF sebab entri lately nie bernada sedih , kecewa dan sebagai. Ok kita focus kat tajuk entri kita. 


HAPPY NEW YEAR 2012 ♥ 

Sebelum ada yg baru , mesti ada yg lama kan ? Sebelum jumpa yg baru , mesti kena tinggalkan yg lama kan? LAMA ? 2011 ? OH TIDAK !Seriusly , sedih rasanya nak tinggalkan 2011. KENAPA? Terlalu banyak benda yg terjadi. Terlalu-lalu banyak. Baik suka mahupun duka. Tak mampu rasanya nak ungkap dengan kata-kata. Byee 2011.

Ok lah. lupakan terus pasal 2011. Bercerita pasal NY semestinya pasal azam baru kan ? So,macam mana azam korang ? Semestinya semuanya positive kan ? Harap2 azam tahun lepas yg masih tidak dilaksanakan boleh la dibawa ke tahun 2012 nie. Apa azam tahun baru kita? Jeng jeng jeng. Apa eh ? Tak ada kot cuma harap yg terbaik je pada tahun 2012 nie dan melaksanakan azam tahun lepas yg masih tidak dilaksanakan. HEHE 


SWEET 20 Y/O 

Wah , tak payah nakk sweet sangat lah kan? HEHE bila tengok je status mmber-member semua bercakap pasal 20 20 20? Apakah? HEHE semua excited dah masuk umur puluhan tahun dan meninggalkan umur belasan tahun. Dah habis besar lah tue eh umur DUA PULUH TAHUN? Apa apa pun, umur pun semakin meningkat. Harap2 kita semakin matang dalam membuat sesuatu keputusan. AMIN ~


Nota siku : Tahun nie sambut NY dalam bus je. Dimana pun kita sambut itu semua tidak penting. Kann ? Yang penting NIAT tahun baru kena betul. 



2 comments:

Edy Fee said...

betul...celeb kat umah pon jadi la..janji mulakana thun baru dengan baik

Firdaus® said...

sambut awal muharam lagi best =) huu