Follower Cik Syuhadah

Sunday, 4 November 2012

Selamat Bertunang

Assalammualaikum

Ye,aku tahu blog aku berhabuk berdebu dan sebagainya. Apa yg aku perhatikan kan,memang dah trend gamaknya. Bila dah lama tak update blog,mesti starting/pendahluan/mukadimah entry mesti ayat macam nie "Fuh-fuh-fuh blog kita berhabuk LOL sebab lama tak update. Kita busy LOL" kan kan kan? Mesti korang pun buad macam tue kan? HAHA Pup ! 1 budak hitam terkena LOL.

Berbalik kepada niat asal nak update, aku nak cerita sikit lah event-event masa cuti sem nie. Okay,event kali nie agak besar lah sebab for the first time family aku face it.  Memang excited lah. Makkkkk paling excited ! Aku biasa-biasa jela sebab buakn event adda. Hehe Apakah event tue? Abang ku,Fitry bertunang. Pada 27.10.2010 di Tanjung Karang,Selangor. TAHNIAH ALONG :)

Meh nakk cerita sikit tentang FUTURE SISTER-IN-LAW aku. Beliau diberi nama Nur Amalia  , berumur 20 tahun berasal Kangar Perlis , bekas penuntut UTM KL dalam course Perancang Bandar dan Wilayah dan kini sudah bekerja di Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ). Pre-welcoming kak liya :)

Jom layan sekeping gambar.



# Maaf sekeping je mampu dimasukkan akibat line beruksssssband terlalu menyiput.

Gambar nie tidak begitu sempurna akibat ke-tidak-ada-an Alang,adik no. 3. Apa-apa pun,majlis tetap meriah dan berjalan seperti biasa. InsyAllah tak ada aral melintang,bulan 6 tahun depan,2013 akan berlansung lah walimatulurus mereka. InsyAllah

Along,sila jaga diri okengg. Orang cakap dah bertunang nie DARAH MANIS kan. So kena jaga diri lebih sikit dari sebelum nie. Dalam masa 7 8 bulan yg ada nie,boleh la memperbaiki diri tue. Buad persiapan nak jadi suami dan ayah. Ehem-ehem kalau lagi cepat lagi best ! HAHA sila paham sendiri. Terima kasih daun keladi :)



Nota siku : Peh,nak siapkan 1 entry nie agak berjam. Gara-gara bermacam-macam dugaan  kiri kanan depan belakang. Apa-apa pun,hidupku semakin AWESOME sekarang . Alhamdulillah

2 comments:

Lya Colours said...

awak bila pulak ye. hihi

Syuhadah Hamizi said...

hehe insyAllah 3 4 tahun lagi :)