Follower Cik Syuhadah

Tuesday, 5 July 2011

BerPIZAA Sebentar ;DD

Lama gilaa mengidan nk makan PIZAA ouh.Dari keluar jenjalan bersama beliau bulan lepas-lepas lagi.Tp,still tak dapat jugak makan.Sedih gilaa time tue.Beliau masih memilih kedai yg jual nasi campur la konon-konon kenyang gilaa!Grrrrr. Geram!Tapi, takk ape!Finally. aku dapat juga makan PIZAA tw.Siap berbuka puasa makan pizaa lg.Kau ada? ada? ada? Takk ada kn?

Actully,aku tak plan pun nk pergi.Saja la ngadu-ngadu ngn member class lama tak makan pizaa.Tibee-tibee....Ade la sorang minah nie. Hahaa Mek klate tp dah murtad sekejap dr klate jd orang KL.Haha. Nurul Nadia namanya.Cepat je cakap JOMM! Hahaha.Memang bestt laweyy!

Masalah transport pun tak ada.Kami mintak classmate kami hantar kn ke Kangar.Bukan setakat hantar,balik pun diaorang hantar kan.Sumpah! saving RM24 ouh!tQ classmate! Merasa juga sekeping pizaa kn.Okyy la tue dari takk ada langsung. kan?

Waktu berbuka pun masuk.MAKAN TIME!1 suara pun tak dengar. Punya la menikmati.
Menikmati sambil tengah kebuluran.Memang la senyap je. Hahaaa. Sumpah! Puas gilaa weyy makan.Sampai nk tercabut butang seluar aku.Memang seronok la walaupun hanya berdua. heee

Nway,bigg thanks to Nurul Nadia kerana sudi menemani saya dan secara tidak langsung telah merealisasikan pizaa yg saya idam-idam kan.

Mari cuci mata sambil telan-telan air liur! eeeuuww.


Saat-saat menanti pizaa ku DATANG!
Muka teruja gila.
Tapi,masih ada Nur. Almaklumm la. Mula orang puasa. hee


Dengar lafaz bismalillah dan doa makan,terus terkam apa yg sampai dulu.
Semestinya Mr. Pizaa aku sangat LEMBAB!
Okk tak apa. Bersup dan roti dahulu okk. 



Sedang bersup sementara menanti Mr. Pizaa.
Nak habiss dah tue! Tapi,tak sampai-sampai. ADOIII.



okk ! DIA datang. Nyum-nyum!
Takk nk cakap banyak la.
Serbuuu.


Muka nk seronok je potong Pizaa ouh!
Seronok beronok-ronok la time nii.
Saat yg aku tunggu-tunggu nii.


Makan laa!
Tak tengok kira kanan depan belakang dah!
Tengah menikmati gilaa.
Bob meletop sebelah pun tak heran dah. 
Fokos 110% kt Pizaa je.


Takk main la makan Pizaa je.
Sekali sekala layan PRIMAVERA SPG jugak.
Baru syokk.


Menu tambah lagi meyy!
BBQ wings lagi.
Memang terbaikk la.


Okk2 ! Gambar ni bukan nk tunjuk hndphone or spgeti ok.
Nk tunjuk 2 gelas coke itu.
Kepunyaan aku!
Hahaaa. Tak cukup segelas. Kena 2 gelas jugak. Gilaa la kau!


Finally! Muka BAHAGIA nk mampus!
Kenyang gila laa. Alhamdulillah. Syukur.
Perut jangan cakap la. Macam prgnent 5 bulan.
Butang tengah genting-genting je nk tercabut. Tunggu masa je.

Alamakk! Terlupa sumthing.
Terlupa nk kenal kn kt korang minah klate yg aku perkatakan diatas tadi.
Ini la Beliau!


Comell kn? Nk jugak gambar potong Pizaa.
Haha. Thanks a lot yaa ;))
Kamu telah buad saya tersenyum sampai ke telinga.


Ini lah kami di akhir cerita.
Bahagia je muka.

Ehem-ehem!
Nk jugak tunjuk resit makan kami.
Mengoder sakan.Amek kauuu!
Haaa ape lagi? Bayar laa.
Tak apa! kami tong-tong.
Sekali sekala makan kan? Bukan selalu pun.




Lastly,kami pulang dengar hati yg gumbira.
Chill gilaa la tadi.



2 comments:

_NisaFuzi_ said...

weyyyyyyyyyy siyes terase x ajak orang !!!!!!!!!!!!!

Syuhadah Hamizi said...

hehe. nti kita pergi berdua je tau. tau tau tau!