Follower Cik Syuhadah

Sunday, 16 October 2011

♥ baby AFIF ♥

Lama takk berluang masa dengan baby baby COMEL ni. GERAM je rasa tau. Kalau makan makan kt PERLIS ni pantang je nampak baby baby COMEL nie, nakk je agah agah dia , main baba cak dengan dia, main tutup tutup mata dengan dia, main timang timang. E seronoknyaa.

Tadi pergi la rumah ibu AFIF kt Puchong. Malangnya AFIF tidur. FRUST FRUST *muncung ke depan 3 inci.  HAHA tiba tiba AFIF menagis. YAHOO seronok gila. OK masa untuk uli uli AFIF. Sumpah seronok! 





Kecian baby AFIF. Penat yer sayang main main dengan auntie. Maaf kan auntie yer sayang. Nanti dah besar auntie takk boleh nak timang timang AFIF dah. Tah tah AFIF pun dah malu malu dengan auntie bila dah besar. Takk sabar nk tunggu AFIF besar. Mesti KACAK kan? Jadi budak baik tauu. Auntie sayang AFIF 


Tiba tiba rasa macam nakk ada baby je. Cepat la along KAWIN. Bagi angah anak buah ramai ramai. Biar angah uli uli anak along. Timang timang dia. Main main dengan dia. Calon dah ada kan kak FARAH ELLINA. Tunggu apa lagi. HAHA jangan marah tau along ngn kak farah. Tiba tiba perasaan nakk baby tue membuak buak.



A Lot Of L.O.V.E , Syuhadah H


Nota Siku: Kalau along takk nakk KAWIN awal awal,biar orang jela yang kawin. HAHA (baca makk aku maun kena balum kejap lagi) GATAI ! calon pun takk ada lagi. Ada hati tauu. 

4 comments:

pajong pemalas!!! said...

kau ja lh yg kawin...hahaha

Syuhadah Hamizi said...

kau takk nampak ayat last entri aku tue ke? tak nampak biar aku repeat balik. ayatnya berbunyi "calon pun takk ada. ada hati tauuuuu"....

pajong pemalas!!! said...

ouhh..hahaha cri lh

Syuhadah Hamizi said...

HAHA senang je dia cakap eh? tolong la carikan.