Follower Cik Syuhadah

Saturday, 15 October 2011

Serang blogger KENTUTBERDARAH

Assalamualaikum SEMUA !


Hari ini aku umum PERANG kan blogger KENTUTBERDARAH tue. Ini semua gara gara kentut berdarah dan bernanah dia tue. Hal ini tidak boleh di biarkan. PERANG SERANG PERANG !
Mana takk nya. Singgah blog orang sambil meninggalkan KENTUTBERDARAH dia tue. Kalau tinggalkan jejak yg wangi dengan mengFOLLOW belog kita takk apa. HEHE 



Ha takk percaya tengok kat atas itu. Dia tulis apa dalam kotak warna kuning. E geram je rasa *sambil tumbuk tumbuk bantal. SAMPAI HATI dia tau. Nakk nagis pun ada. HAHA (macam budak kecik) Takk baikk tau. Ha aku apa lagi. Terus berlari ke belog KENTUTBERDARAH dia tue. Malas nak cakap banyak terus drop mesej "SAYANG" aku kat dia. Sayang dalam BRACKET! Kami saling balas membalas mesej. SWEET gitu kan kan !

Dekat belog dia ada FB badge. Dengan ringan tangan aku mengeADD dia. HEHE saja nakk tambah kenalan FB pula ! Takk lama lepas tue dia pun approve. Terus aku post mesej mesej sayang kt wall dia. Sweet kann ?


*KLICK untuk tumbesaran 

Korang MESTI baca ! sebab SWEET sangat tau. HEHE Tengok la dia dah takk nak kentut bersepah sepah lagi. Baguss kan? Anak siapa la ni. HEHE 


To En. KENTUTBERDARAH : 
Jangan marah tau aku buad entri pasal kau. Malah,kau kena BANGGA. Walaupun aku nie bukan blogger femes pun =.=  HEHE saja nakk buad entri ni sebeb first time jumpa blogger yang yg drop mesej lain dari yang lain kat VOICE OUT LOUD aku tue. UNIK sangat sampai aku tertarik nakk main balas membalas dengan kau. Pakej dengan FOLLOW dan ADD di FB lagi tau. HEHE btw,seronok kenal dengan ADIK. (aku ingat kau budak bawah aku. MALUGILA) HAHA jangan nakk gelak gelak ok. Aku baru tahu kita sebaya. Pesanan terakhir,JANGAN KENTUT KAT BLOG AKU LAGI TAU! Ini amaran keras! Takut takk? HAHA


Nota Siku : Sudi la jenguk jenguk belog KENTUTBERDARAH dia yg AWESOME tue. 


6 comments:

pajong pemalas!!! said...

spechless..HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.......
AKU GOLEK2...HAHAHA.....

Syuhadah Hamizi said...

Takk payah nk speeechless sangat la. HAHA

C i k P i p i T e m b a m said...

HAHAHAHAA... kita penah kene gak .. tp bukan kentut ... tp berak.. sikit2 tumpang berak sini jap.. kahkah... mmg asek brgado gak laa dgn budak tu , HAHAHAHAA... actually diorg ni cute n cool , slumber badakkk !

Syuhadah Hamizi said...

HAHA ok diorang memang CUTE dan COOL (wekk nakk muntah) kompem kompem kembang hidung dan sewaktu dengannya. HEHE

pajong pemalas!!! said...

kembang kempis kembang kempis..hahahaha

Syuhadah Hamizi said...

e ngade :P