Follower Cik Syuhadah

Saturday, 29 October 2011

Lagu Hobin Jang Hobin | bersama subtittle =_=

Assalammualaikum SEMUA


Debaran semakin terasa. Apakah? Siapakah? Mengapakah? Wah byk pula soalan kauu. Kurang dari 24 jam je lagi bakal berlansungnya perlawanan bola N9 VS GANU di stadium Shah Alam . Aku nie takk ada la minat sangat dengan bola. SIKIT SIKIT tue ada la. HEHE Ikutkan hati nie memang nakk sangat pergi tengok  LIVE kt stadium sebab takk jauh pun dari rumah aku. TAPI memandangkan harga tiketnya terlalu MURAH , so kami sekeluarga ambil keputusan tengok dekat rumah je la. MAHAL sikit. DAMN !


Tadi berFB sebentar. Tengok status status member member semua on the way ke stadium. OK SELAMAT SAMPAI yer sahabat ! Eh korang agak agak aku sokong mana? EHEM EHEM berdasarkan i/c number aku 920324 - 05 - **** korang rasa aku sepatutnya sokong mana? MESTILAH NEGERI SEMBILAN ! HOBIN JANG HOBIN. HAHA takk kan nakk sokong ganu kott, kena buang negeri kang. (TIPU)


Untuk malam ini , aku wish ALL THE BEST untuk pasukan N9. Takk ada siapa nakk kalah dan semua orang nkk menang. TAPI , menang kalah adat pertandingan kann? Ala RUSA , setakat PENYU apa la sangat kann? HAHA AYAM AYAM je. Wah,banyakk pula nama binatang keluar. HEHE takk sabar pula aku malam nie. Siapa la menang agakknya???


Ok sebelum den behonti entry ni. Den nakk tuju lagu semangat buek pasukan den. Tajuk ea HOBIN JANG HOBIN sekali dongan subtitle ea. Kott la ekau takk paham  HAHA


MUSUH KITA HABIS BINASA !


Hobin Jang Hobin (Belasah Jangan Takk Belasah)

Hobin Jang Hobin...3x (belasah jangan takk belasah)
Daghi sawah tughun padang (dari sawah turun ke padang)
Kini kau dah pandai nondang (kini kau dah pandai menendang)
Kali ini mesti monang (kali nie mesti menang)
Bukan susah cukup sonang (bukan susah cukup senang)
Hobin jang hobin...3x (belasah jangan takk belasah)

Sumbek gol banyak-banyak (sumbat gol banyak banyak)
Bia sampai jaghing kuyak (biar sampai jari koyakk)
Main bia hati-hati (main biar berhati hati)
Jangan masok gol sendighi (jangan masuk gol sendiri)
Hobin jang hobin...x3 (belasah jangan takk belasah)

Duo satu kocik bona (1-2 kecik sangat)
Ompek satu sonyum lebar (4-1 senyum lebar)
Kalu buleh tujuh kosong (kalau boleh 7-0)
Bia dio balik molopong (biar dia balik ternganga)
Molopong.. molopong. molopong..(ternganga..ternganga..ternganga)
Hobing jang hobin...3x (belasah jangan takk belasah)

Hobin jang hobin...3x (belasah jangan takk belasah)
Yam Tuan sokong kito (Yam Tuan sokong kita)
Montoghi Bosar sokong kito (Menteri besar sokong kita)
Undang Luak sokong kito (Undang luak sokong kita)
Jangan buek malu muko (jangan buat malu muka)
Hobin jang hobin...3x (belasang jangan takk belasah)

Kali ini kalau kalah (Kali ini kalau kalah)
Balik kampong potong gotah (balik kampung potong getah)
Kito jangan monggollabah (kita jangan menggelabah)
Pialo kito punggah (piala kita bawa balik)
Punggah.. punggah...(bawa balik.. bawa balik)
Hobin Jang Hobin...3x (belasah jangan takk belasah)

Hobin bin bin bin hobin jang hobin...
Hobin... hobin... hobin jang hobinnnnn........
Hobin jang hobin....




Nota siku : OK nakk siap g pasarr malam. Malam takk boleh keluar. Nakk tengokk bola ! HEHE

2 comments:

pajong pemalas!!! said...

suko bona dio nie...

Syuhadah Hamizi said...

hehe suo la. org kampung den main.