Follower Cik Syuhadah

Friday, 11 November 2011

11 ♥ 11 ♥ 2011

Assalamualaikum SEMUA.


Sihatkah semua ? Jodohku bahgaimana ? Semenjak 2 3 hari nie , tak lena rasanya tidur. Takk tahu kenapa . Mungkin sebab Entri  APA KHABAR JODOHKU tue memberi impak yg besar dalam diriku. Tertanya tanya dalam hati ni. Oh minta tolong pergi jauh jauh! Belum tiba masanya.


Takk tahu kenapa ramai yg update status kat FB tarikh 11 / 11 / 2011 . KENAPA? OK memang cantikk tarikh itu. TAPI , apa yg menarik yg terjadi pada tarikh itu ? btw , SELAMAT HARI LAHIR untuk sesiapa yg lahir pada 11/11/2011. Bagi yg TIDAK ? Takk perlu kot kalau nakk update CONTOH : kalau couple tarikh nie mesti best kann , kalau dating hari nie kann ,mesti bertambah sweet kann , kalau boleh tue pun mesti best kann ? kalau boleh ni pun mesti lagi lagi lagi best kann?  WTF! Cuba la korang update status sebagai CONTOH : Bestnya dapat masak spaghetti untuk ibu tersayang. Ibu duduk releks je hari ni. CONTOH LAIN : Walaupun penat basuh kereta ayah , TAPI berbaloi bila melihat ayah tersenyum. Kann sedap je nakk baca status korang kalau macam tue. HEHE walaupun aku hanya menolong makk aku siang ikann je , itu pun dah rasa berberbalai. HAHA 


Ini pandangan Ustaz Azhar Idrus pasal 11/11/2011. 




Nakk ke termasuk dalam golongan orang-orang yg BODOH ? Takk nakk kan ? So, stop la update pasal 11/11/2011 tue kalau takk ada makna yg tersurat mahu pun tersirat. Bukan apa , Allah dah kurniakan otakk yg sihat dan badan yg cerdas , manfaat kan la betul betul. OK BYEE :))




Nota Siku : Siapa makan cili , dia terasa pedah yaww ! SELAMAT HARI JUMAAT ♥ 

3 comments:

Aimie Erika said...

sepatutnye dorg update laa 11.11.11 ni tarikh cantek yg jatuh pd hari penghulu segala hari .. ni x , minta bkn2 .. xtau ke yg hari kiamat pun berlaku pd hari jumaat ? ape punya manusia laa yg agong2 kan tarikh tu hanya utk bnde x berfaedah ! ;)

Edy Fee said...

tapi kawan baru je lahirkan baby boy hari ni.hehehe...salah ka

Lynda Arof said...

memang ramai orang nak cerita pasal tarikh harini kan!