Follower Cik Syuhadah

Tuesday, 21 May 2013

Kelas di Jengka tamat.

Assalammualaikum

Pejam celik pejam celik, sebulan hidup di Jengka hampir berakhir. Alhamdulillah. Semua berjalan dengan lancar. Jengka BEST ! Serius. Orang kata takk kenal, maka takk cinta kan.Jengka tenang. Hiburan pun takk ada sangat. Sesuailah untuk tempat study kan. Makan sedap, tapi mahal sikit. Lauk ikan patin dia, memang terbaikkk lah ! 

Sepanjang dekat Jengka, asal sabtu ahad je mesti balik. Hihi dekat la katakan. Dulu masa dekat Perlis, nakk balik rumah cukup "bercinta". Jauh beb !  8 jam. Bila cuti panjang baru balik. Kalau takk, duduk jela Arau tue. RINDU ARAU !

Masih berbaki 3 hari sebelum final exam untuk tinggalkan Jengka. Dan aku di rumah sibuk tolong mak dengan persiapan abang nakk kawin Jumaat dan Sabtu nie di Perlis. SEDIH ! Sebab dapat tengok Along akad nikah je. Malam tue, aku terpaksa pulang ke Jengka balik. Ahad tue aku ada paper. Takk dapat tengok along bersanding. Sobs sobs sobs. Be positive Syuhadah. Fokus FINAL :)

Keadaan genting macam nie, terpaksa curik-curik masa untuk studyy. Kecian mak, banyak benda nakk settle. Almaklumlah, first time nakk dapat menantu. Tak apa, satu paper je pun. Huhu bekorban sikit untuk family kan,apa lah sangat. Aku okayy :)

Btw, GOODLUCK kengkawan yg akan menduduki final exam intersesi nanti. 



p/s : Lepas asar kejap lagi mulalah konvoi ke Perlis. Semoga semuanya berjalan dengan lancar. Tahniah along ! Macam takk percaya je along nakk kawin -.-'

1 comment:

amir huzaifah said...

along da nk kawen, adda nya bila nak kawen plak?eh eh :P